zaman tüneli

über alles in der welt.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

5000 liraya burada bırakır giderim.
devamını gör...

seri katil belgesellerini izlemiş olanlar bilirler fbi profilcileri katillerin önce küçük yaşlardayken hayvanlarla bir takım şeylere başladığını keşfetmişler. bir dönem dizisi çekilince çok popüler olan dahmer de böyleydi mesela.

bunlar ilerde seri katil olur demiyorum ama yakalanmayacaklarını düşündüklerinde bir insana da aynısını rahatlıkla yapabilirler.
devamını gör...

2 bira ısmarlayana satarım hesabı
devamını gör...

android'de mantıklı olabilir. yanlış anlaşılmasın vergi kaçakçısı değiliz ama en basitinden tr cihazı 40k yd 20 veya 18k arada uçurum var. birçok kayıt yöntemi var markalara göre değişen. xiaomi,samsung,google vb markalarda server kaydı denilen kayıt yapılabiliyorken,mtk işlemcili xiaomilere ve infinix telefonların geneline herhangi kullanılmayan eski bir telefon imeisi atılıyor. eğer almayı düşünenler varsa sağlam bir telefoncudan almalı zira bazı telefoncular kaydı dandik yapıyor ilk güncellemede imei düşüyor. infinix ve tecno grubu kısaca mtk işlemcili telefonlarda kaçak telefon olayı çok revaçta.
devamını gör...

bu günlerin kıymetini bil, ileride çok arayacaksın.

(bkz: beterin beteri var)
devamını gör...

istifa ettimmmmmmm. tebrik ederim kendimi. oldu o zaman.
devamını gör...

dinci ve luayikçilerin sevgisinde ortaklaştığı bir modern çağ ikonası. eski mısır'daki gibi kaşlarını tıraşlasalar da daha iyi ayırt edebilsek.
devamını gör...

şimdi suçlular için insan hakkı isteyen zevatlar gelir başlar,

peki kadın çocuk ve hayvanların yaşama hakkı ne olacak?
çocukların parkta oynama hayvanların sokakta gezme hakkı ne olacak?

bunları alacaksın dağa kaldırıp kafasına sıkacaksın bu kadar.
devamını gör...

çok keyifsizleştim. umarım bu sefer uzun sürmez bu mod. nasıl çıkacağımı bilmiyorum.
devamını gör...

dün , bu gün ve yarın
devamını gör...

bugün bir akrabamızı lösemiden kaybettik. kadıncağız 3 haftadır kollarında sebepsiz morluklar kuru öksürükle doktor doktor gezdi. dahiliyeciler kan değerleri düşük dediler demir ilacı yazdılar gönderdiler. 3 gün önce üniversite hastanesinde hematolojiye yatırdılar. dün trombositten sonra öksürüğü iyice arttı, ciğerleri enfeksiyon kapmış dediler, yoğun bakıma aldılar, bugün rahmetli oldu.

kadıncağız daha 46 yaşındaydı. o kadar sağlıklı ve neşeliydi ki oysa. şikayetleriyle vefatı arasındaki süre 1 ay sürmedi bile.

ölmek bu kadar kolay mı ya?
devamını gör...

''bir nehirde iki defa yıkanamazsın''
devamını gör...

bastır konyaa. ahahahahaha.
devamını gör...

"evrendeki en büyük gösteri sen aklını keşfettiğin an başlar."
devamını gör...

ztk yarı final maçı. ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. eski bir beşiktaşlı olarak gönlüm konya'dan yana. hadi konya! attığın gol, yediğin ofsayt olsun.
devamını gör...

yaşayan ak sakallı.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

twitterda ortalığı kasıp kavuran bu cücüşü ağzıma sokmak istiyorum.
devamını gör...

safis napiyo acaba. kedisi.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim