attığınız her adıma dikkat etmeniz gerekiyorsa oraya ait değilsiniz demektir.
devamını gör...
diken üstündeyseniz.önemsiz olan bir şeye bile gereğinden fazla dikkat ediyorsanız o yere ait değilsindir.
devamını gör...
her an gidecekmiş gibi hissetmek.
orada ne kadar süre kalınırsa kalınsın eşyalar bile hemen toplanmaya hazırmış gibi bir arada durur. bir türlü yerleşemez insan. uzun vadeli planlar yapmaktan kaçınır.
devamını gör...
yapılan şakalar komik olmaktan çok itici geliyorsa bulunduğunuz yere ait değilsinizdir.
devamını gör...
mutlu olmadığınız yere ait değilsiniz.
devamını gör...
o ortamda varlığınız ya da yokluğunuz arasında bir fark olmadığını fark ettiğiniz an aidiyet hissinin oluşması imkansıza yakın. ayrıca bulunan ortamda özgür ve rahatça yerleşebileceğiniz bir kişisel alan olmayınca ait olmamayı bırak hissettiğiniz şey "sığıntı olmak" bile olabiliyor.
devamını gör...
anlık hissettiğim duygudur
devamını gör...
benim de hayatın belli zamanlarında hissettiğim son derece üzücü, iç burkucu detaylardır. tam olarak oradasın ama oralı değilsin, onlardan değilsin, onlar gibi hissetmiyorsun durumu. mesela üç kişiyken muhabbetin sürekli diğer ikisi arasında geçmesi, birine kendinizi aratıp hemen kalkma isteği uyandırır.
yahut bir memur çocuğuysanız ve yerlisi olmadığınız bir yere göç etmişseniz, ne kadar vakit geçirirseniz geçirin daima şunu hissettirecek bir şey oluyor: ben buralı değilim, bunlar hep bundan. haklı olduğunuz halde haksız görülmeniz, gereksiz kayrılmanız ve daha bir sürü şey sayılabilir.
mesleğimle alakalı olmayıp ilgi duyduğum bir alanla ilgili eğitim, kurs vb giderken de zaman zaman hissetmişliğim olmuştu bunu. yani birçoğu o mevzuyla alakalı derinlemesine birkaç şey biliyor ama seninki bir merak henüz yüzeysel şeyler muhabbetini açsan biz bunları geçtik diyecekleri şeyler. bu durumda da ben burda napıyorum diye hissetmişliğim birkaç defa olmuştu.
velhasılı önemsiz gibi görünebilir ancak insanı özellikle içinde bulunduğu o anda hissettirdikleriyle felfena eden detaylardır. lütfen birbirimizi bu duruma düşürmeyelim*
devamını gör...
sadece o günü atlatmayı düşünerek yaşamak.
bir gün bu gerçekliğin biteceğine inanarak sadece bugünün bitmesini beklemek.
devamını gör...
en mutlu olduğunuz zamanda bir anda gülümsemeniz siliniyorsa dudaklarınızdan oraya ait değilsinizdir.
devamını gör...
sohbet edememek. sohbete dahil olamamak
devamını gör...
toplu ortamda sadece dinlemek. konuşan olamamak.
devamını gör...
tutunacak bir dal bulamamak
devamını gör...
wc de rahat edemiyorsanız oraya ait değilsinizdir.
devamını gör...
nefes almak
devamını gör...
herkes bir parça birşeyler yazmış ve gerçektende de dedikleri gibi. zaten hissediyorsun, ait olmadığın yerde bir his geliyor. kapının dış mandalı gibisin işte...
devamını gör...
birden farkındalık iniyor. ne işim var burada benim neden bu insanlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorum, neden huzursuz hissediyorum diye sorgulamaya başlayınca zaten anlıyorum. küçük sorular, yol gösteriyor.
devamını gör...
yaptığınız şakalara gülen olmaması, bir şey planlanırken size danışılmaması bu detaylardan ikisidir..
devamını gör...
çocukken kendi evimizde tuvaleti kullanmak için izin istiyordum, evlatlık da değilim, nedendir bilinmez bu aidiyetsizlik.
devamını gör...
branşınızla zerre alakası olmayan işlerde geçirdiğiniz günlerde hissedilendir. ne yapıyorum ne gerek var neden gülümsemek zorundayım? doğalgaz faturam için. shit.
dört gözle gelecek aylardaki branş atamamı bekliyorum şu anki çalıştığım yerden çıkmak için. şans, dua, dilek her neyse bana gönderir misiniz^^
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir yere ait olmadığınızı hissettiren detaylar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim