kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
yok aslında...

devamını gör...
ağlatan bir ezginin günlüğü şarkısı.
devamını gör...
hani böyle evde bir yemek yersin ya çok sevdiğin bir yemeği yersin, tadını da bilirsin onun. sonra dışarı gidersin aynı yemekten dışarıda da yersin, aynıdır yani malzeme aynıdır, yağı aynıdır ama tadı aynı değildir. bakarsın eksik bir şey mi var dersin, eksik bir şey de yok her şey tamam ama tadı aynı değildir ya. acaba biz o tadı mı bulamıyoruz?
devamını gör...
yavan bir püre, tarçınsız bir muhallebi, tanesiz, sade suya pişmiş çorba, light yoğurt dışında her şey eksik şu ara hayatımda.
en çok eksikliğini hissettiğim iki şey var; biri buz gibi bir bira, diğeri bende saklı.
devamını gör...
bir nüanstır kelebeği sinekten ayıran...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
devamını gör...
lm fanıyımdır ama konu şuan o olmayacak.
hayatta eksik kalan bir çok şey var bunların çoğu da aslında yaşanmışlıklar. yaşamadığın ânı, olsa acaba nasıl olurdu dersin evet ama seni en çokta yaşayıp da bir daha o âna gidemediğin yerler çok iyi vurur. hayat her zaman düz gitmez zaten düz gitse değerini bilecek bir duruma düşmessin. o rüzgâr esmeli, o kalp kırılmalı,o yollar bozulmalı ve bazı şeyler hep biraz eksik kalmalı. acısını da tatlısını da yaşamak için.
devamını gör...
bağlamına ve ihtiyaca göre değişir
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eksik bir şey" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim