kimimiz için uzak mesafe ilişkisi de olsa, bir telefon kadar yakın olunabilecek iki insan görüşmesi.
şahsen ben ,yılda bir veya iki kez, öğretmenler gününde ve bayram tebriği amaçlı telefonda görüşme fırsatı buluyorum.
işin kötü yanı, kendi açımdan şu; mezun olduğum günden sonra bir kez olsun görmedim. üzerinden 23 sene geçmiş.
devamını gör...
bize travmalar yaşattı, maaşı az diye bizi dövdü. ben onunla görüşemem ki. görüşenleri kıskanırım. ama ben o dayakları unutursam içimdeki çocuk beni affetmez ki.
devamını gör...
ilkokul öğretmenimin seneler sonra sosyal medyadan beni bulması ve istek göndermesi ile tekrardan kendisiyle görüşme fırsatım oldu. canım öğretmenim benim gibi bir çok öğrencisini unutmamış, sosyal medyadan arayıp bulmuş. ne kadar şanslıyız, bizler için bir onurdur. değerli bir hanımefendidir, saygımız sonsuzdur.
devamını gör...
bende muzdaripim benim hocam sınıf arkadaşlarımla benim üstüme geldi kız beni merdivenden itti ama onu haklı buldu yazık gerçekten yazik
devamını gör...
ılkokulda okuyanlar icin gayet siradan durum.
devamını gör...
canı ne zaman istese sıra dayağına çeken ve hatta dersten çok 'bir öğrenciye nasıl dayak atılır' bize en çok bunları öğretmeye çalışan biriyle görüşmek mi imkansız .
devamını gör...
2000 yılında ilkokulu bitirdim ve o sene öğretmenim emekli oldu. fakat kadın halen özel bir eğitim kurumunda eğitmeye öğretmeye devam ediyor..kendisi nikah şahidimdir o derece bi görüşme durumu yani bizimkisi
devamını gör...
"senin beyninin içinde saman var" diyen bir öğretmenle neden hala görüşeyim ki? yolda görsem yolumu değiştiririm.
devamını gör...
bir ara sosyal medyadan takiplestik. benim sosyal medya olayım kaydol bak cik geri dönme şeklinde olduğu için sonra koptuk. boşanmış . ben ilkokuldayken de boşanmıştı ayni adamla yine evlenmişti. derslerde bolca aglardi.demek ki ikinci bilemiyorum arada yine boşanıp evlendilerse belki de üçüncü kez aynı insanla denememek lazım. yine ders vermis bak. not: başlıktaki bozukluk beni çok rahatsız ediyor bunun için geri döndüm uykumdan çaldın başlık sahibi halen daha yazmış yaa.not 2: başlık düzeltilmiş artık rahat uyuyabilirim.
devamını gör...
maalesef yapamadığım eylemdir.

numarasını bulamıyorum kendisinin.
devamını gör...
haydi gel kahve içelim der kendisi
ya da ben ararım hal hatır sorarım böyle gider.
devamını gör...
sosyal medya sayesinde mümkün olmuştur. o kadar çok severim ki kendisini. hanımefendi, tam bir çağdaş türk öğretmenidir. nilgün öğretmenim seni çok seviyorum ben.
devamını gör...
okuldayken nasıl bir ilişkiniz olduğuna bağlı gelişmedir.
devamını gör...
ilkokulda aynı sınıfta olduğum yaşam formları ve ilkokul öğretmenimle bir wp grubumuz var içinde bulunmayı hiç istemediğim. zamanında bu yaşam formlarından dolayı az çekmedim gruptan çıkmak istiyorum ama işte öğretmene ayıp olur diye de çıkamıyorum. öğretmenim tuvalete gidebilir miyim diyip dönmeyesim var bu gruba.
(bkz: grup önemli değil de içinde öğretmenim vardı)
devamını gör...
... allah korusun, seneler sonra 1kere görüştüm, ısrarı sona erdi ondan sonra bir süreliğine . ziyadesiyle ne rezil bir mahlukat olup 5-6 yaşında annesinin eteğini tutan minicik çocukların hayatını nasıl zehirleyip ayrımcı, aşağılık, cahil davrandığını duymuş oldu. halen de utanmadan ulaşmaya çalışıyor, yaşadığı hastalığın diyeti için sanırım... öğretmenlik kutsal falan da değildir. iyi insan vardır ya da kötü insan, bu kadar...
devamını gör...
ben görüşüyorum. kadın nimet gibiydi hayatıma dokundu resmen. ilkokul ögretmeni bir şanstır.
devamını gör...
ahh keşke ya.
her ay 1 kere görüp anasina avradina yedi ceddine gelmisine gecmisine aldigi nefese, verdigi karbondioksite, gordüğü ışıga, ictigı suya, attığı adıma okudugu okula, okutan hocasına, okulu cizen mimara, okulu yapan ustasina... şoyle doya doya sövebilsem.
devamını gör...
görsem tanımam o da beni tanımaz büyük ihtimalle. fakat bugünlere gelmemdeki en büyük etkenlerden biridir, üzerimde emeği çoktur.
devamını gör...
allah yazdıysa bozsun.
devamını gör...
gereksiz bir eylemdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilkokul öğretmeniyle hâlen görüşmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim