mesai varken işin olmaması.
boş boş mesai doldurma çabaları.
devamını gör...
işe gitmektir.
devamını gör...
bugün de mod olamamak.
devamını gör...
online ders.
abi hoca uyurken ders anlatıyor böyle bir tekdüze ses tonu ve anlatım olamaz.
devamını gör...
9 aydır kurtulamadığımız online eğitim illeti.
devamını gör...
daha sıkılmadım. yemekten sonra sıkılacağım.
devamını gör...
hayat çok bayat.
devamını gör...
hayatın ta kendisi
devamını gör...
borcunu ödemeyen şerroyu icraya vermek için 450 lira girdi. yarın 250 daha girecek. bir de avukat bişeyler daha isteyecek. itlik olsun diye borca itiraz edecek, 2 3 yıl mahkeme sürecek. itlik olsun diye temyiz edecek, bilmem kaç ay da öyle gidecek.
devamını gör...
bilsem çözüm bulacağım zaten
devamını gör...
kimseyi bilmem ama benim bugünkü sıkılma nedenim diğer bütün günlerle aynı olması..
devamını gör...
başlığı görünce şu güzel diyalog geldi hemen aklıma. üstat nuri bilge ceylan'ın kış uykusu filminden:
"valla ben evim, odam, kitaplarım neredeyse kendimi oralı hissederim; başka bir yere de ihtiyaç duymam. ya bu insanın kendine bir dünya yaratabilme, kendini oyalayabilme yeteneği ile ilgili bir şey. sıkılmak ne demekmiş ya? sıkılmak için hiç bir zaman bir saniye vaktim olmadı benim. ayrıca sıkılmak denen duygunun son derece lüks bir duygu olduğunu düşünüyorum bugünkü şartlar altında."
devamını gör...
yapacak hiçbir şey bulamamasına yorumluyorum.
devamını gör...
hareketsizlik.. yani bir fiil hareket halinde olsam da sıkılırdım ama bugüne özel hareketsizlik diyebilirim ki bir kaç zamandır devam ediyor. iş yerinde yapmaktan hiçbir şekilde hoşlanmadığım excel dolduruyorum. öyle durağan, öyle sıkıcı.. verilerin olduğu bir excel var o verileri kullanılması gereken yer için başka bir excele copy-paste yapıyorum.. teker teker sıra sıra..

neyse yarın allahtan daha başka bir şeylerle uğraşacağım. çok şükür.
devamını gör...
insanlar. çeşit çeşit insan var ve her biri yalnızca sadece kendileri varmış, dünya onun için kurulmuş gibi davranıyor. hepsini tokatlayıp, "bak biz de yaşıyoruz sadece sen yoksun" demek istiyorum.
devamını gör...
dünle aynı sebeple sıkıldım bu günde. hatta geçen hafta da aynı sebep canımı sıkmıştı. durup düşününce son 3 aydır hatta çok daha uzun zamandır aynı sebep sıkıyor canımı.
(bkz: sosyal fobi)
devamını gör...
sürekli aynı müzikleri dinlemek.
önerilere açığım.

(hip-hop/rap dışında her şarkı olur.)
devamını gör...
işe gelip mal mal oturmak
devamını gör...
dün deli gibi ağladım. nedeni ise zar zor evrak toplayıp girdiğim fabrika daha 5.günümdeyken zorla işten istifa ettirdi. genç işçi aradığını söyleyen ve genelde gelen gençlerin ertesi gün uğramadığı fabrika beni işten çıkardı. kandil diye çikolata dağıtmak istedi bir de.
kapıları, dolapları çarpa çarpa or*spu çocukları diye söve söve çıktım oradan. durmadım her yerde yaydım yaptıklarını.
ben diğerleri gibi susup gitmem haberiniz olsun almadım hıncımı. almayacağım. zorla özel hastaneden evrak toplattırmasını bilirsiniz ama.
dün olanlara bugün halen canım sıkkın. insanlara beddua etmem. ama sen var ya necla denen kadın sen. bunların altında sen varsın biliyorum.
yeri gelecek göz yaşlarımda boğulacaksın. hıncım geçmedi.
devamını gör...
daha durun sabah yeni başladı. akşama kadar canımızı sıkacak ne türlü hadiseler olur olmaz bilemeyiz. daha yeni başlıyoruz... güne!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarların bugünkü sıkılma nedeni" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim