huzuru doğada bulan ve gezdiği yerlerde bağla kalmayı sevmeyen benin hayali
devamını gör...
muhtemelen her daim hayal olarak kalacak istektir. en azından benim için.
devamını gör...
kendine seyyar da yapıp satabilecek bir şey bulup öyle yaşayıp gidecen. şerefsizim yapabilsem 5 dakika durmam.
devamını gör...
hayatımın bi döneminde mutlaka tecrübe etmek istediğim şeylerden biri.özellikle yollarda,tatil beldelerinde her karavan görüşümde içim gidiyo o kadar özeniyorum ki. hem konaklama derdin olmadan gezmek,canın nerde istiyosa orda durup dinlenmek,manzarayı seyretmek gibi mükemmel avantajları da var bence.
devamını gör...
bir gün buğday tarlasının yanıbaşındasın, diğer bir gün meyve bahçesinin büyüsüne kendini kaptırmışsın, başka bir gün de deniz kenarına kapağı atmışsın.
farklı bir macera ve mutluluk.
devamını gör...
rezilliğe övgüdür bu. karavanda konaklamayanın, kepazelik görmeyenin dileğidir.
devamını gör...
çok istediğimdir. kaçıp gitmek istiyorum her şeyden.
devamını gör...
karavan da yaşmak ayrı bir kafa yaa o sakinliği istiyor insan canı şuan bunu yazarken küçük yatağımda olmak isterdim ama hayaldi hayal kalacak gibii
devamını gör...
(bkz: para para para)
devamını gör...
ara sıra bu istek bana geliyor ama bilin bakalım ne eksik.
devamını gör...
karavanın vardır, paran yoktur. hayal kurmak güzel ama hayat bizi yoruyor be dostum
devamını gör...
türkiye'de o da zordur. kendimden biliyorum. beklentiniz yüksek tutmayın derim .
devamını gör...
anormal bir istek. sıcacık evin var, ne gerek var maceraya abi.
devamını gör...
son 2 yildir aklimdan cikmayan eşimi bir turlu ikna edemedigim fikir. neden bi yerde sabit yasayip sanah 8 aksam 5 calisiyoruz sorusu cok canımı sıkıyor.
devamını gör...
sürekli gelen ama para olmadığı ertelenen hayal.
devamını gör...
çokta matah birşeymis gibi. son zamanlarda popülerleşen bir şey daha. safi masraf. -1 artı yarim alanda, iki kişinin aynı anda ayakta duyamayacağı kadar küçük bir yere dünyanın parasını ver. birde penzini masarafı, şoförlük yorgunluğu. geceleri çektiğin yere göre korku panik, eksik olmayan böceği, banyo yapamama,virajlarda düşen tabaklar dağılan eşyalar. tuvalet sorunu, tıkanan geri veren tuvalet.

ya bir şeyi istemeden arzulamadan artıları eksileri ile iyice düşünsenize. bir insan yolda ne kadar rahat edebilir. yolun yorgunluğunu atmak için bir tatil daha gerekir. bu yönleri hiç konuşulmuyor.
devamını gör...
karavanı bilmemde ben arabada uyudum 2 gün hiç uykunuzu alıp dinlenemiyorsunuz tabi karavanda yatakta dinlenebiliyorsunuzdur heralde.
devamını gör...
romantik bir zorluk barındırır.
devamını gör...
zorluklarına dair onlarca video izlemiş olmama rağmen hâlâ istediğim şeydir. yaşamak derken yılın 12 ayından bahsetmiyorum tabii, yılda 1 en fazla 2 ay yeterli. çok zevkli bir aktiviteyi çileye dönüştürmemek gerek zira.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"karavanda yaşama isteği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim