900 rakıma sahip olan, keskin virajları kar ve kalkmayan sis tabakasıyla, sürücülerin kabusu olan dağdır. tüm bu olumsuzlukların yanı sıra enfes kuzu et mangalların üzerinde konuşlandığı, türkiye'nin, en işlek karayoluna sahiptir.
devamını gör...
arada, eğer vaktim varsa otobandan çıkıp tünel yerine bolu dağından gitmeyi tercih ederim. ancak o mangal kokulu mekanları pek bir pahalıdır. durup derin derin nefes alıp manzara seyretmek için birebirdir.
devamını gör...
ankara istikameti tüneli bakıma girdiğinden kış öncesi 90lar trafiğine geri dönmüş heybetli yola sahip soğuk dağdır.

ayısı ve domuzu eksik olmaz.*
devamını gör...
bir geliş bir gidiş yoldan duble yollara dönen bolu dağı
kendin pişir kendin yecilerinden ismail in yeri vardı fetö den tutuklandı sonra :)
memlekettir öncelikle
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bolu dağı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim