adını özel bir günden almış olan, et, un ve yoğurt katılarak yapılan, üzerine kızgın yağ dökülerek servis edilen sulu yemek.
devamını gör...
içinde lif lif didiklenmiş et bulunan lezzetli bir çorba türüdür. kimileri tavuk etinden yapsa da kırmızı etle yapılanı mükemmeldir.
devamını gör...
aslı kuzu gerdandan olan, fakat asla önerilmeyen çorba. yani çorbayı öneriyorum tabi ama kuzu gerdandan mı? hayır. ne bileyim tavuk veya kırmızı etten yapın.
işin civcivli kısmı terbiyesi. terbiye içün yarım ilimon, 1 yumurta sarısı, efenim 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı un kâfi. bu vatandaşların içine 1 su bardağı da su atın. hayır canım çorbanın suyundan değil. bildiğin içme suyu atın.
ha bu ölçü 5 su bardağı et suyu için bu arada. servisten önce pulbiberle naneyi yağda kızdırıp üzerine dökmeyi unutmayın zira çorba etli de olsa biraz yavan oluyor.
devamını gör...
duyduğumda o ne lan demiştim ama gerçekten düğün çorbası diye bir şey varmış la..
devamını gör...
hazır paketten olanları yapıp içmişliğim var, bence harika 10 da 10. tabi vegan yada vejetaryensanız size uygun değil ama et tadını severler için harika.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"düğün çorbası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim