böbreklerine sağlıklı bakan insandır. zira 1 litre coca-cola içerisinde yaklaşık 30 adet küp şeker bulunmaktadır.

türevleri olarak yemek yanında ayran içilebilir. ya da dümdüz su içiniz.
devamını gör...
uzun bir süredir bıraktım. onun yerine meyve suyu veya ayran tercih edilebilir. içindeki asit oranını düşünerek organlarıma zarar vermek istemiyorum.
devamını gör...
şovcu insandır.
devamını gör...
tamamen sevmiyor da olabilir. benim de içinde bulunduğum bu tip insanlar kolayı fazla şekerli buluyor olabilir hatta içtikten sonra ağızda bıraktığı tuhaf tadı ve burukluğu da pek hoş karşılamıyor olabilirler.
devamını gör...
ben sadece kola değil tüm gazlı içecek türevlerini sevemiyorum
devamını gör...
yıllar evvel sade soda haricindeki tüm asitli içecekleri bırakmış birisi olarak dahil olduğum güruhtur.
devamını gör...
ben hayatım boyunca gazlı içecekleri içemedim. hep boğazım yanar. yutmakta zorlanırım. bu sebepten arkadaşlarla toplandığımızda ben kendime meyve suyu filan almak durumunda kalırım. ilk başlarda herkes kola içiyor diye kendimi zorlamıştım içmek için ama içemedim. dürüst olacağım, burger king'e gidince, arkadaş ortamında bir toplanma söz konusu olunca, düğünlerde millete hep kola verirler. hep kola içilir. hiç kimse ne ayran ne de meyve suyu düşünür. bu tür zamanlardan nefret ediyorum.
devamını gör...
kolayı yemek yerken içmem. içenler için de önerim çok sevdiğiniz bir şeyi yerken kola içmeyin. tadını bölüyorsunuz. ayrıca kola şişirdiği için daha az yiyorsunuz. içmeyin daha çok yiyin :)
devamını gör...
cahil bir yobaz da olabilir.
devamını gör...
diş sağlığım için uzun zamandır içmiyorum ve ayrıca nedense tat olarak bana göre değil.
devamını gör...
içmem evet
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kola içmeyen insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim