eskiden neden izlemedim diye düşündüğüm dizilerden biri daha hem güldüren güldürdüğü şeylerin altında sizi çok derin düşüncelere iten bir dizi sıdıka herkes izlesin izlettirsin ...
devamını gör...
sahurda a2 de alemin kıralı izliyoruz iyi gidiyor yemek yerken.(neden kral değil kıral koymuşlar ki) bu diziyi şimdi çekmiş olsalardı aynı tat aynı samimiyet olmazdı, itici gelirdi.
devamını gör...
geçen sene oturdum lostu baştan sona bitirdim, finalinde yine küfür ettim, yapmayın a dostlar.
devamını gör...
bazen behzat ç, leyla ile mecnun ve poyraz karayel gibi neden bugüne kadar bıraktım dememe neden olan dizilerdir. ama her hafta beklemektense, yeni sezon aralarında çile çekmektense peş peşe konuyu unutmadan izlemenin tadı da bi ayrı şimdi.
devamını gör...
kesinlikle avrupa yakası.
devamını gör...
tam kapanma sonucu büyük bir çoğunluğun yapacağı aktivitedir. benim bu tam kapanmada ki planım star trek. (1966 yapım olan)
devamını gör...
geçen hafta game of thrones izlemeye başlayarak yaptığımdır.
devamını gör...
kesinlikle o.z tavsiyemdir. hapishane dizisidir. seneler seneler önce cine5'te yayınlanırdı. izleyin / izlettirin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"izlenmeyen eski dizilere başlamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim