sohbet arasında geçen bir söz.
seni gerçekten sevmeyen kız kolay kolay dudağından öpmene izin vermezmiş.
devamını gör...
ortam kızları barda tek gecede 5 kişiyi falan öpebiliyor, ki kimseyi de yargılamak için demiyorum ama bu başlığa ithafen, ne çok sevgi sığdırmış dudaklarına diyebilir miyiz o zaman?
devamını gör...
zaten sevmediğin birisinin ağzından öpmez kimse sanıyorum/umuyorum. seven dudağından öper, dudağından öpen seviyordur.
mantık olarak garip bir sözmüş.
edit: dur mantıklı argüman sunulmuş yukarıda. gecelik ve genel geçer ilişki yaşayıp öpenler benim tanımıma uymuyor. onları kendi haline bırakıyorum, püü.
devamını gör...
yooo sadece öpmek istemiştir.
devamını gör...
inşallah benle buluşmadan önce bilekliğindeki lastik tokayla saçını toplamamıştır.

inan edemiyorum, bundan sonra kimseye yüz vermicem, güzelliğimle baş başa ölmek istiyorum. yazık.
devamını gör...
ortamına göre değişen yargı.
öptüğü yer; kampüs, park, avm vb. ise sevme olasılığı yüksektir ancak öptüğü yer; bar, klüp vb. ise gecelik oynaşlar istiyor olabilir.
devamını gör...
seni gözlerinden öpen insan seni gerçekten sevmiştir. dudaktan öpmek bir çok kişi için seks çağrıştırıyor günümüzde. oysa masum ve güzel bir simge aslında sevgiyi ve aşkı ifade etmek adına. neyse konumuza dönelim. düşünsene bi insan seni hassas olduğun bir organından ona baktığın gözlerinden sana zarar vermemek için pür dikkat öpüyor, sen de aynı endişe ve güvenle göz kapakların titreyerek sevdiğinin seni gözlerinden öpmesine izin veriyorsun..

yine kadına çıkarım yapılmış bir başlık. "seni gerçekten sevmeyen kız kolay kolay dudağından öpmene izin vermezmiş." ama erkek öyle mi? kaçırır mı seks fırsatını yabışır hemen dudaklara oysh.. doğru ise erkek önüne geleni öpüyor hanımlar, sizi sevmiyor olma ihtimali yüksek. dikkat edin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"seni dudağından öpen kız seni sevmiştir" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim