bir alycekills ukdesidir ve akıllardaki büyük bir soruya net bir cevap arayan başlıktır.
hemen cevap vereyim: değildir aynı şey.
flört uzun süreli ve "günaydınnnn" mesajlı ve kalp-göz emojili olmak zorunda olan bir şey değil her şeyden önce. 2 saat öyle random biri ile flört edip dağılmak da mümkün ve çok da keyifli. bir sanattır flört ve 2 zeki insan karşılaştıysa tangodur ağdetağ. 2 kezo karşılaşınca da kolbastı. * neyse yani bir bar taburesi üstünde keyifli bir sohbetin anahtarıdır bazı bazı. kezolar sakin olun, burda bir o....puluk yok henüz.

çapkınlık ama tatsız bir şeydir.
çapkınlık akıp giden spontane bir şey değildir çünkü. hedef seçersin, ava çıkarsın ve genellikle de bir vurkaç işidir çapkınlık. çapkınlar sıkıcıdır da bu yüzden. kitlenir hedefe, 2 kelam edilmez onla. eli kolu durmaz, bi yavşaklıklar, ille dirseğini memene dokundurmak ister.

flörtözleri severiz.
çapkınlardan kaçmak lazım.
devamını gör...
aynı şey değildir.
flörtöz olmak keyiflidir.
çapkın olmak tehlikeli.

ikisini aynı şey sanan kadın da kezbandır.*
devamını gör...
değildir.flört yol, çapkınlık sonuçtur.
devamını gör...
(bkz: bunlar ne salak salak sorular ya)
devamını gör...
flört bir tavırdır. zevk sahibidir. yerine göre elegant, yerine göre fırlamadır. dümdüz bir "merhaba" ile de flört edebilirsiniz. "bugün ne kadar güzel olmuşsun" da flörtöz bir cümledir yerine göre. flörtün amacı bir ilişki edinmek değil, güzel zaman geçirmek, hayattan keyif almaktır bana göre.

çapkınlık hoyrattır. skor peşindedir. çift vurup tek sayar. attığı her adımın, söylediği her cümlenin bir amacı vardır. gecenin yatakta bitmesi için oynanan iki (ya da daha fazla, insanların tercihi beni bağlamaz) kişilik bir oyundur. iki taraf da oyunun kurallarına hakimdir ve bu oyunu sürdürür.

bir de, flörtöz çapkınlar vardır. işte onlar çok tehlikeli. insanın aklını alırlar. filmlerde gördüğünüz femme fatale karakterler, kazanovalar falan hep bunlardan çıkar. ruh sağlığı açısından bulaşmamak iyidir ya da torunlarınıza anlatacağınız fiyakalı hikayeleriniz olsun isterseniz, bunun için biçilmiş kaftanlardır.*
devamını gör...
ben nerden bu soruyu sormuşum ya yine saçma sapan açtığım başlık. bana ne zaten ne düşünüyorsanız düşünün.
devamını gör...
flört danslardan salsa ise çapkınlık tangodur. biriinde sicak sicak iç geçirme yaşarsın, spontanedir. diğerinde çoğunda hesaplisindir. biri sicak diğeri bıçak gibi soğuktur.
devamını gör...
flört, boksta rakibini tartmak gibidir. vurmazsın ancak vuracak gibi yapar, rakibinin reflekslerini ölçer, açık vermesini beklersin. (bkz: feint) ilgi duyduğun insanın bir karşılık vermesini beklersin, karşılık verirse flörtten öteye geçersin/iz.
çapkınlıkta ise rakibine bel altı vurur ve hatta faul yaptığın için uyarı veren hakeme yumruk atarsın. burada taktik maktik yok.

velhasıl flört flörttür, çapkınlık flörtözlüktür.
devamını gör...
esas ile usül arasındaki fark gibi bir fark vardır aralarında.
devamını gör...
(bkz: niyet önemli, niyet)
devamını gör...
flört durum adı , çapkınlık ise kişinin huy biçimidir. alakasızdır
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"flört ve çapkınlık aynı şey midir" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim