şu yaza kadar zayıflayayım, sonra deldiririm deyip 5 senedir deldiremediğim, göbeğimin engel olduğu piercing çeşidi. deldireceğim ulan seni!
devamını gör...
küpe gibi değil de ince uzun olanları kadında çok iyi durur. metal tadını da severim.
devamını gör...
sahip olduğum piercingim. yaptırmak isteyenlere tavsiyem kilo vermeyi, almayı beklemeyin aşkımlar, çünkü bedeni inanılmaz güzelleştiren bir takı. göbeğinizle barıştırıyor sizi.alıştım ben orada olmasına o olmadan yapamam gözüyle bakıyorum ahahha.
devamını gör...
şahsım adına, daha itici çok az şey gördüm.
devamını gör...
seksiliği bir kaç arttıran küçük ama güzel detaylardan birisi. sıcak günler geliyor, yaşasın güzel göbekleri görme zamanı da geliyor:)
devamını gör...
hoş bir aksesuardır. ayrıca çıkarıldığı vakit delik çok kısa bir sürede kapanır bunu çok acı bir şekilde tecrübe etmiştim. yaptıracaklar aman dikkat edin.

ben yaptırdıktan sonra üç dört ay ceremesini çektim çünkü iltihaplandı. sürekli yüz üstü yatan biri olarak berbat bir dönemdi diyebilirim.
nasıl geçtiği ise tam her işte bir hayır mantığıyla oldu.

tatildeyken umumi bir tuvalette piercingin arkası tuvalete düştü. e onu ordan alıp geri takmayacağım için yeni bir piercing alana kadar öyle kaldı. şans işte bir türlü piercing satan bir yere denk gelmedim ve iki gün o şekilde kaldı. iki gün sonra çok tatliş iki piercing aldım ve hemen takayım da kapanmasın dedim.
bir de ne göreyim deliğin altı açık fakat üst kısmı kapanmış. meğer kapanması için 15 dakika bile yetermiş!
tabi ki o kısım içi sertleşmiş ve altı açık bir şekilde öyle kaldı. altının da kapanmasını bekleyip tatilden dönünce tekrar deldirmeye cesaret edemeyeceğime karar verip kendime ufak bir operasyon yaptım. çünkü hiç öyle tabancayla falan delmiyorlar şırıngayı harrsss diye sokuyorlar.

arabada yolculuk halindeydim yanımda sadece yüz toniğim vardı, onunla deliği ve etrafını temizledim. soğuk kahveyle de kompress yaptım. sonra deliğin açık olan alt kısmından piercingi soktum. piercinglerin uçları sivri değildir ve ben o sivri olmayan kısımla göbeğimde kan gözümde yaş etimi oya oya üst deliği tekrar açtım.

sonra iltihap miltihap kalmadı ve ilk yaptırdığımdan çok daha iyi oldu. şimdi çok güzel duruyor ve varlığını bile unutuyorum bakmadıkça.
devamını gör...
tanrı'nın, bazı kadınlara doğal olarak verdiği, şaka şaka... ebenin doğumda göbek bağını yanlış kesmesi sonucu bazı kızların istese de yaptıramadığı piercing çeşidi. orada piercingden sarkan bi boncuk olur hani, bazı kızlarda bu, doğuştan var. e haliyle deliğe gerek olmadığı gibi piercing taşına* da gerek olmuyor.
devamını gör...
bilinçaltımda niyeyse "lip lip lip" sesi üreten nesne, iyidir iyi :)
devamını gör...
hani bakim?
devamını gör...
o kadar eminim ki bir gün kafama estiğinde aniden yaptıracağımdan ne övüyorum ne de gömüyorum bu yüzden. bülent ersoy edasıyla bu yoktu anasını satiyim bu yoktu, içimden geldi deyip eyleme geçireceğim, çok belli.
devamını gör...
2 hafta iyileşmesini bekledim. sonrasında spor yaparken çıkarıyordum. bizim salonun sahibi cengiz abi geçen sene reverse cable curl yaparken kablo koptu. onun ivmesiyle kollar tabi yukarı fırladı. sen gel cengiz abinin göbek piercingi içeriden tişörte takıl, adamın elide kablo kopunca tişörte takıldı. yırtıldı adam.
devamını gör...
kıllı göbekte hoş durmayan aksesuar.
devamını gör...
melissa'cım ne yapıyorsun gece gece ya?
devamını gör...
güzel duruyor;
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ben de yüzümdekileri atanlardanım.
göbek pirsinki de sevmem ama yeminler etmiştim kilo verince deldiricem diye. istediğim kadar kilo veremesem de deldirdim.
kış günü, gördüğüm ettiğim yok. gereksiz bi mevsimde yapıldı.
tüm pantullarım da yüksek bel.
bana bu tür zorluklar yaşatan pirsink.
sevdin mi derseniz, onu da bilmiyorum.
devamını gör...
yaptırdıktan sonra düşük bel jeanlerin bağımlısı oluyorsunuz. çünkü yüksek bellerin düğmesi tam piercinge denk geliyor, yaptıralı çok oldu ama yüksek bel ne zaman giysem benim hala acır. onun dışında iyileşmesi en kolay piercingtir, ilk zamanlar bol tuzlu suyla yıkamak dışında hiçbir şey yapmadım. bence aşırı seksi bir aksesuar bedeninden bağımsız tüm kadınlara tavsiyemdir. ama piercing seçerken cerrahi çelik olmasına dikkat edin.
devamını gör...
bilen bilir beni, kadını asla meta gibi, bir cisim gibi görmem ve normal her şey. yalnız bu olayı çok seksi buluyorum oldu bitti. yapan kadınlar bacımdır hepsi mübarek aylarda.
bu sanki, giysilerin üzerindeki manyetik alarm etiketi gibime geliyor. kadın evli yani. eşi basmış piercingi göbişe, "benim bu" demiş. yengeyi alırken alarm ötüyor o yüzden. aletle göbeği şak diye sökünce, yenge bize düşüyor, artık bizim oluyor gibisinden hayaller kuruyorum. bu tip fantezilerimi yadırgayan çok. bence bunlar hayatın akışı içinde normal şeyler. kimseyi incitmiyorum. eşya gibi satın almıyorum. klik diye çıkarıyorum ve delişmen oluyoruz kadınla. zarar verme yok, rızasızlık olayı yok. keyifli bir nesne bence. kimse kimsenin ne taktığı ile ilgilenmemli. bilime yatırım yapmamız şart.
devamını gör...
buna yükselen terminatöre, iron mana, hurdacı arabasına saplasa garipsemem.
bir insan neden bunu yapar, karşı cins bundan nasıl etkilenir aklım hafsalam almıyor...
devamını gör...
vücudumun kaş hariç her yerini deldirmişimdir zamanında. ama bu, bu çok başka. vazgeçilmiyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"göbek piercingi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim